Karens Bonnet Breipakket

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: Verzendingen gebeuren op dinsdag en vrijdag. Gratis levering vanaf 100 euro in België, vanaf 150 euro in Nederland

Met dit pakketje brei je dit heel erg schattige babymutsje. Het wordt over en weer gebreid van de boord naar achter toe. Achteraf worden I-cord touwtjes toegevoegd ter hoogte van de nek.

In het pakket zit voldoende wol (Knitting for Olive Merino - 100% merino) nodig voor het breien van het mutsje in jouw gekozen maat en het patroontje. Het patroontje is uitgeschreven in het Engels en is geschikt voor breiers met een beetje ervaring.

Het mutsje kan gebreid worden in maten 1 maand tot en met 24 maand. Het mutsje wordt gebreid met breinaalden 3mm, voor de I-cord touwtjes heb je ook 2 naalden zonder knop nodig in maat 3mm. De naalden deze zitten niet in het pakket maar kan je afzondelijk aankopen.

Het patroontje is uitgeschreven in maten 0 maanden, 1-2 maanden, 3-6 maanden, 1-2 jaar, 2-4 jaar, overeenkomend met een hoofomtrek van 34-36, 37-39, 40-43, 43-45, 45-48, 48-50cm.

Het mutsje in het voorbeeld in gebreid in Knitting for Olive merino kleur Dark Ocher, wil je graag een ander kleur, laat dan bij het afrekenen bij 'opmerkingen' weten welke kleur je verkiest.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »