Fluffy Sjaal breipakket

Beschikbaarheid: Op voorraad (4)
Levertijd: Verzendingen gebeuren op dinsdag en vrijdag. Gratis levering vanaf 100 euro in België, vanaf 150 euro in Nederland

In dit Fluffy sjaal pakket zit alles om je nieuwe warme wintersjaal te breien. In het pakket zitten drie strengen Bouclé mohair van Mohair By Canard in de kleur naar jouw keuze en een Nederlandstalig patroon. Het is een makkelijk patroon om te volgen, dus ook voor beginners lukt het zeker om deze sjaal te breien!

Het patroon wordt gebreid met breinaalden 6mm. Deze zitten niet in het pakket, maar kan je ook bestellen via onze webwinkel.

Er zijn twee opties voor deze sjaal, de multicolor en de unicolor. Multicolor zijn de garens met meerdere kleuren in één streng. Kies dus bij je bestelling de optie die bij jouw kleurkeuze past en laat bij het afrekenen bij 'opmerkingen' weten in welke kleur Bouclé mohair je de sjaal wil breien. 

 

 

| Katrien Geeraerts 10-09-2018 11:53

Leuk projectje, de lusjes van de bouclé maken het wat moeilijker, maar als je wat losser breidt gaat het toch heel vlot.
Zeker doenbaar voor een beginner.

| Els Janssen 26-02-2018 13:52

Heel mooie sjaal, niet al te gemakkelijk voor een beginneling, maar het resultaat mag er zijn.

| Ine VN 28-12-2017 02:09

De fluffy sjaal is een lekker warme en zachte sjaal. Ik heb de witte versie, en die is makkelijk te combineren en past ook bij elk seizoen. Ideaal voor een koude winterdag, maar ook op een frisse zomeravond.

| Leen Van Damme 27-11-2017 10:24

Hele mooie wol, makkelijk patroontje.
Voor een absolute beginner is het misschien beter om met een andere wol te starten, omwille van de lusjes in bouclé. Als je al een klein beetje ervaring hebt is het zeker goed te doen.
Easy projectje voor een maximaal resultaat!

5 sterren op basis van 4 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »