Cumulus Blouse O-neck Breipakket

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: Verzendingen gebeuren op dinsdag en vrijdag. Gratis levering vanaf 100 euro in België, vanaf 150 euro in Nederland

De Cumulus Blouse is een elegant truitje gebreid in dubbele draad Silk Mohair. Het truitje wordt in het rond gebreid van boven naar beneden, alle boorden worden afgewerkt met een I-cord.

In het pakketje zitten genoeg bollen Mohair By Canard Brushed Lace ((72% mohair-28% zijde) voor het breien van de trui in jouw maat, en het Engelstalige patroontje van Petite Knit. De trui wordt in het rond gebreid op rondbreinaalden. Volgende breinaalden heb je nodig voor het breien van het pakket, deze zitten niet in het pakket maar kunnen afzonderlijk besteld worden.
- rondbreinaalden 60cm in dikte 4,5mm
- rondbreinaalden 80 of 100cm in dikte 4,5mm
- optioneel: wie de mouwen niet met een magic loop breit  heeft ook naalden zonder punt in dikte 4,5mm nodig.

Het pakketje is geschikt voor breiers met ervaring in rondbreien.

Het patroont is uitgeschreven in negen maten, overeenkomend met respectievelijke afgewerkte borstomtrek: 96 (102) 109 (116) 126 (136) 140 (149) 156 cm. De trui wordt gedragen met een positive ease van 10 a 15 cm. Om je maat te bepalen meet je dus je borstomtrek en tel je hier 10 tot 15cm bij.

De trui in het voorbeeld is gebreid in Mohair by Canard Brushed Lace kleur Perzik, wil je de trui in een andere kleur breien, laat dan bij het afrekenen bij 'opmerkingen' weten welke kleur Brushed Lace je verkiest.

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »