Cumulus Top Breipakket

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: Verzendingen gebeuren op dinsdag en vrijdag. Gratis levering vanaf 100 euro in België, vanaf 150 euro in Nederland

De Cumulus Blouse is een elegant topje gebreid in pure zijde, een licht zomers garen. Het topje wordt in het rond gebreid van boven naar beneden, beginnend met de 4 driehoekjes. Vanaf de oksel wordt in het rond gebreid voor het lijf, dat afgewerkt wordt met een gevouwen boord. Aan de hals wordt er afgewerkt met een I-cord die verder loopt in de bandjes van het topje.

In het pakketje zitten genoeg bollen Pure Silk van Knitting for Olive (100% zijde) voor het breien van het topje in jouw maat, en het Engelstalige patroontje van Petite Knit. De trui wordt in het rond gebreid op rondbreinaalden. Volgende breinaalden heb je nodig voor het breien van het pakket, deze zitten niet in het pakket maar kunnen afzonderlijk besteld worden:
- rondbreinaalden van 60 of 80cm in dikte 2,5mm
- rondbreinaalden van 60 of 80cm in dikte 3mm

Het pakketje is geschikt voor breiers met ervaring in rondbreien.

Het patroont is uitgeschreven in zeven maten, overeenkomend met respectievelijke afgewerkte borstomtrek van 80 (84) 89 (94) 103 (112) 124 cm. Het topje wordt gedragen met een negative ease van ongeveer 6cm. Om je maat te bepalen meet je dus je borstomtrek en trek je daar 6cm af.

Laat bij het afrekenen bij 'opmerkingen' weten in welke kleur je het topje graag wil breien.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »