June Top Breipakket

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: Verzendingen gebeuren op dinsdag en vrijdag. Gratis levering vanaf 100 euro in België, vanaf 150 euro in Nederland

De June Top is een eenvoudig topje gebreid in pure zijde, een licht zomers garen. Het topje wordt in het rond gebreid van beneden naar boven. De rug van het topje is dieper dan de hals, maar is hoog genoeg om je bh-bandjes niet zichtbaar te maken. De boorden zijn afgewerkt met een I-cord

In het pakketje zitten genoeg bollen Pure Silk van Knitting for Olive voor het breien van de topje in jouw maat, en het Engelstalige patroontje van Petite Knit. Het topje wordt in het rond gebreid op volgende rondbreinaalden, deze zitten niet in het pakket maar kunnen afzonderlijk besteld worden:
- rondbreinaalden van 40cm in dikte 2mm
- rondbreinaalden van 80cm in dikte 2mm
- rondbreinaalden van 80cm indikte 2,5mm

Het pakketje is geschikt voor breiers met ervaring in rondbreien.

Het patroontje is uitgeschreven in zeven maten, overeenkomend met respectievelijke afgewerkte borstomtrek van 79 (83) 90 (94) 101 (113) 123 cm. Het topje wordt gedragen met een negatieve ease van ongeveer 6 cm. Om je maat te bepalen meet je dus je borstomtrek en trek je hier 6cm vanaf.

Het topje in het voorbeeld is gebreid is kleur 'Raspberry Pink'. Als je graag in een ander kleur wil breien, laat bij het afrekenen bij 'opmerkingen' weten in welke kleur je verkiest.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »