Vanilla Socks breipakket - Kinderen

Beschikbaarheid: Op voorraad (5)
Levertijd: Verzendingen gebeuren op dinsdag en vrijdag. Gratis levering vanaf 100 euro in België, vanaf 150 euro in Nederland

De Vanilla sokken zijn eenvoudige sokken, die door de kleur- en wolkeuze gemakkelijk aangepast kunnen worden aan je eigen smaak. Je kan voor een sok in één kleur of in meerdere kleuren gaan, met contrasterende tenen, hielen en/of boorden. Je begint met de teen en werkt zo verder naar het been. Op deze manier kan je de sok perfect aanpassen aan de voetlengte. De hiel wordt gevormd met Germaanse verkorte toeren. Dankzij dit basispatroon, inclusief fotohandleiding, leer je de belangrijkste technieken van het toe-up sokken breien zodat je daarna ook met andere sokkenpatronen aan de slag kan gaan.
Let op: sokken breien kan verslavend zijn!

In het pakket zitten voldoend sokkenwol (Arwetta van Filcolana) en het Nederlandstalig patroontje, ontworpen door Nele van Apella Knits. De kousen worden gebreid met breinaalden 2,5mm, deze zitten niet in het pakket maar kunnen afzonderlijk aangekocht worden. Het patroon is uitgeschreven voor het breien op rondbreinaalden maar je kan ook met naalden zonder knop breien als je dit verkiest.

De kousen in het voorbeeld zijn gebreid met kleur Deep Ultramarine 144 (blauw) en Electric Yellow 251 (geel). Wil je de kousen graag in een ander kleur breien, laat dan bij het afrekenen bij 'opmerkingen' weten welke kleur(en) Arwetta je graag ontvangt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »