Schemer Slipover Pakket

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: Verzendingen gebeuren op dinsdag en vrijdag. Gratis levering vanaf 100 euro in België, vanaf 150 euro in Nederland

"De slipover is het ideale accessoire voor de tussenseizoenen. Perfect om over een zomerkleedje aan te doen wanneer de schemer valt of om ’s morgens de iets frissere ochtenden te trotseren.
De slipover wordt van onder naar boven gebreid."

Het patroontje wordt gebreid in het garen Double soft Merino van Knitting for Olive, het is een heel zacht en luchtig garen. Het patroont werd ontworpen en uitgewerkt door Nele van Apella Knits, het is Nederlandstalig en werd met de grootste zorg uitgewerkt en getest. Bij het patroon zit ook een code waarmee op de website van Apella Knits filmpjes kunnen geraadpleegd worden die de verschillende technieken uitleggen.
Het voorbeeld werd gebreid in de kleur 'Powder', wil je een andere kleur, laat bij bij 'opmerkingen' weten welke kleur je verkiest. 

De slipover werd uitgewerkt in negen maten overeenkomstig met volgende afgewerkte borstomtrek.: 81 (90, 101, 112, 121, 132, 141, 152, 161) cm. Het patroon is bedoeld om te dragen met een speling van 3 tot 10cm. 

Dit patroon wordt gebreid met rondbreinaalden 4.5 mm  (80 cm en 40 cm (optioneel)) + een extra 4.5 mm breinaald voor het afkanten met drie naalden. Deze zitten niet in het pakket maar kunnen afzonderlijk aangekocht worden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »