Vanilla Socks Patroon

Beschikbaarheid: Op voorraad (5)
Levertijd: Verzendingen gebeuren op dinsdag en vrijdag. Gratis levering vanaf 100 euro in België, vanaf 150 euro in Nederland

De Vanilla sokken zijn eenvoudige sokken, die door de kleur- en wolkeuze gemakkelijk aangepast kunnen worden aan je eigen smaak. Je kan voor een sok in één kleur of in meerdere kleuren gaan, met contrasterende tenen, hielen en/of boorden. Je begint met de teen en werkt zo verder naar het been. Op deze manier kan je de sok perfect aanpassen aan de voetlengte. Dankzij dit Nederlandstalige basispatroon, inclusief fotohandleiding, leer je de belangrijkste technieken van het toe-up sokken breien zodat je daarna ook met andere sokkenpatronen aan de slag kan gaan.
Let op: sokken breien kan verslavend zijn!

Voor het breien van de kindersokken (uitgeschreven in maten 24 tem 34) heb je maximum 50 gram sokkenwol nodig (indien je in twee kleuren wil breien: 40g gr van het hoofdkleur en 10gr contrastkleur)
Voor het breien van de volwassenen sokken heb je maximum 100 gram sokkenwol nodig (indien je in twee kleuren wil breien: 80gr van het hoofdkleur en 20 gr contrastkleur). Sokkenwol vind je hier. Het patroontje wordt gebreid met rondbreinaalden of sokkennaalden in dikte 2,5mm, die kan je hier aankopen.

Als je geen verzendkosten wilt betalen bij het aankopen van een patroontje kan je bij het afrekenen bij Opmerkingen laten weten dat je het pakketje komt ophalen. We sturen het patroontje dan via mail door.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »