Weekend Headband Breipakket

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: Verzendingen gebeuren op dinsdag en vrijdag. Gratis levering vanaf 100 euro in België, vanaf 150 euro in Nederland

Met dit pakketje brei je een elegante en warme hoofdband. De band wordt gebreid in een boordsteek waarbij de opzetrand en afzetrand achteraf aan elkaar gezet worden met de kitchener stitch.

In het pakketje zitten genoeg bollen Filcolana Peruvian Higland Wool (100%) voor het breien van de hoofdband in jouw maat en het Engelstalige of Nederlandstalige patroontje van Petite Knit. De muts wordt gebreid met twee rondbreinaalden van dikte 3,5mm, deze zitten niet in het pakket maar kunnen afzonderlijk besteld worden.
Het pakketje is geschikt voor beginnende breiers met al een beetje ervaring.

Het patroontje is uitgeschreven voor de maten 3-9 jaar, smal, medium en large, overeenkomend met een hoofdomtrek van 51-53, 54-56, 57-59, 60-63cm.

Laat dan bij het afrekenen bij opmerkingen weten welke kleur Peruvian Highland Wool je verkiest voor het breien van jouw hoofdband. Laat ook een weten of je het patroontje liefst in het Nederlands of in het Engels ontvangt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »