Cumulus Tee Breipakket

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: Verzendingen gebeuren op dinsdag en vrijdag. Gratis levering vanaf 100 euro in België, vanaf 150 euro in Nederland

De Cumulus Tee is wordt gebreid in pure zijde, een licht zomers garen. Het T-shirt wordt in het rond gebreid boven naar beneden met een elegante V-hals. 

In het pakketje zitten genoeg bollen Pure Silk van Knitting for Olive (100% zijde) voor het breien van de t-shirt in jouw maat, en het Engelstalige of Nederlandstalige patroontje van Petite Knit. Het topje wordt in het rond gebreid op volgende rondbreinaalden, deze zitten niet in het pakket maar kunnen afzonderlijk besteld worden:
- rondbreinaalden van 60cm of 80cm in dikte 2,5mm
- rondbreinaalden van 80cm of 100cm in dikte 3mm
- optioneel: als je de mouwen niet met de magic-looptechniek breiet heb je ook dubbelpuntige naalden in diktes 2,5 en 3mm nodig.

Het pakketje is geschikt voor breiers met ervaring in rondbreien.

Het patroontje is uitgeschreven in zeven maten, overeenkomend met afgewerkte borstomtrek van 89 (94) 99 (104) 113 (123) 134 cm. De t-shirt wordt gedragen met 3 tot 9 cm positieve ease. Om je maat te bepalen meet je dus je borstomtrek en tel je hier 3 tot 9 cm bij.

Laat bij het afrekenen bij 'opmerkingen' weten welke kleur Pure Silk je verkiest. Laat ook weten in welke taal je het patroon wil ontvangen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »