Chunky Basis Trui Pakket

Beschikbaarheid: Op voorraad (3)
Levertijd: Verzendingen gebeuren op dinsdag en vrijdag. Gratis levering vanaf 100 euro in België, vanaf 150 euro in Nederland

De Chunky Basis trui is een patroon voor een eenvoudige raglan trui, in het rond gebreid, van boven naar beneden. Een ideaal patroon voor wie zich een eerste keer aan een trui op rondbreinaalden wil wagen of geen fan is van het in elkaar zetten van een trui. Deze trui wordt immers in één stuk gebreid en vormgegeven met behulp van Germaanse verkorte toeren. Behalve het instoppen van de draadeindes en het opspannen is er geen afwerking meer nodig.

In het pakket zit het Nederlandstalige patroon en genoeg bolletjes voor het breien van de trui in de gekozen maat. Het patron is uitgeschreven in maat 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 en 9, dit komt overeen met een afgewerkte borstomtrek van 85, 95, 102, 111, 122, 131, 140, 151, 160 cm. Het patroon is bedoeld om met 5–15 cm speling te dragen.
Voor het breien het je volgende benodigdheden nodig, deze zitten niet in het pakket maar kunnen afzonderlijk aangekocht worden:
- rondbreinaald A:  8mm (80 cm en 40cm (optioneel)) of maat om stekenverhouding (11st x 16R voor 10 cm) te verkrijgen. Voor de grotere maten is een langere rondbreinaald aangeraden om het lijf te breien.
- rondbreinaald B: rondbreinaalden 7mm rondbreinaalden 80 cm en 40cm (optioneel)) of 1 maat kleiner dan breinaald A
- stekenmarkeerders (minstens 8, eventueel een andere markeerder als beginmarkeerder)
- restgaren of wachtnaald/stekenhouders
- maasnaald

De trui op het voorbeeld is gebreid in Fonty Pole kleur 390. Wil je graag een ander kleur. Laat dan tijdens het afrekenen bij 'opmerkingen' weten welk kleur je verkiest?

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »